Me 1st Blog!!

logo1.jpg



Assalamualaikum.nie adlh blog 1st aku n blog nie pun mbr aku shamil & ijam nie yg tolong setting..sedeykn?haha..biase la,nmpk mcm best jer tu yg aku nk try uat tuu.shamil kate bleh luahkn prasaan kite kt cni so aku nk cbe la utk kali prtama ade blog sndri nie.kire dpt inspirasi drp dieorg la nie..haha.So nie prmulaan blog baru aku n jika ade trkasar bahasa ke or silap & slh harap d maafkn yea..sbb name pun blog kn mmg kne ade ckit2 unsur2 18 ke ats rite?huhu..lets start the journey now..

– Me, Myself & I –

mrhappy.jpg

“Most of us are just about as happy as we make up our minds to be.”

Advertisements

~ by alepinho87 on March 23, 2008.

2 Responses to “Me 1st Blog!!”

  1. cool weh.welcome to the blogger world. 😀

  2. woooiii…
    mat ko dah kasar bahasa mat…
    mner ade aku ckp nk luah kan perasaan….
    klu buhsan2 ko nk cter2 ader lah…
    ahahahha…
    per ar ko…
    tahniah lah weh klu dh membuat blog…
    ahahhaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: